lørdag, desember 01, 2018

Dagbok 2018: 1. desember

Klokka er 18.15, temperaturen er + 5 grader C og det har regna litt i dag. Eg forstår ikkje kva som skjer; ikkje før har eg stått opp, så er dett kveld, dagane er så korte.
Eg har det betre i dag enn i går, så lenge eg sit i ro, litt verre når eg skal gå, men på ingen måte krise. Eg har no stort sett berre meg sjølv å ta omsyn til, så eg stressar ikkje med noko. Eg sit mykje og strikkar og ser TV. I dag fekk eg meir garn i hus, så no har eg arbeid ei stund til.
Erlend skulle ned på Kaihuset og gjere seg klar til speling i bandet sitt, så Margrete og Amanda kom opp til meg. Dei hadde Charlie, hunden, med seg også. 
Etter at vi hadde drukke kaffi, klatra Amanda opp på loftet og tok ned julepynten, så no kan eg begynne å sette fram advents-stakar etc. 
Eg hadde laga ei lang handleliste, så Margrete og Amanda handla til meg, mens eg passa Charlie. Han var ikkje så veldig begeistra over å bli etterlatt, men roa seg etter kvart.
Eg er veldig fornøgd med denne dagen, for at eg ikkje har hatt så mykje smerter i foten og for alt eg har fått gjort. I morgon ventar eg bror min - meininga er at han skal komme med bilen min. Sidan den har automatgir treng eg ikkje den låke venstrefoten, så det passar bra. 


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 5.mai

Klokka er no 18.13, temperaturen ute r + 13 grader C. Det har vore sol og fint i heile dag, men ikkje så varmt som i går. Eg vakna tidleg i ...