mandag, november 05, 2018

Dagbok 2018: 5.november



Klokka er berre16.50 men det er alt begynt å bli mørkt ute. I år greier eg liksom ikkje å venje meg til at det blir så tidleg kveld. Temperaturen er + 12  grader C og det blæs litt, men ikkje så mykje som i går.
Eg var litt spent på korleis det stod til med føtene mine etter turen i går, men dei var verken betre eller verre enn vanleg. 
Sat og strikka litt etter frokost før eg gjekk ut og gjorde litt hagearbeid, snakka litt med eit par naboar også. I dag klipte eg ned klematisane og let dei gå gjennom kverna, klipte litt anna også, til dømes roser. Hadde eg no hatt bensin på klipparen skulle eg fare over og klipt bio av glas og lauv, men det ordnar seg nok når Einar kjem innover, eg har rikeleg med kanner.
På bildet over kan de sjå "fuglemataren" min som er i same farge som huset. Då det bles var det ikkje måte på kor han hang og slang - men der har vore småfuglar og ete av peanøttene, såg ein gjeng med meiser ein dag. Tenkte eg skulle få Håkon til å finne rette plassen-eg vil gjerne sjå fuglane, men vil ikkje risikere at vindua blir knuste viss det blæs.

Hadde ein haug material liggande att ute. Eg begynte å bere fjølene under tak før middag, og etter at eg hadde ete litt og strikka litt, var eg ut og tok resten. No har eg alt begynt å planlegge kva eg skal gjere når våren kjem. 
Her er bra i orden ute no og eg har framleis huset heilt for meg sjølv. Eg saknar å ha Silje her. No skal eg lese litt i lydboka mi, trur eg, mens eg strikkar på eit par parallelle lestar - målet er å ha lester til alle til jul, men det målet når eg nok ikkje.
Marit har skaffa skyss til oss begge til pensjonistmøtet onsdag. Det er ei som sjølv skal på møtet som plukkar oss opp.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 13.mai

Det var eigentleg ikkje dette bilde eg skulle ha i dag, det liknar veldig på det eg hadde i går,men litt har det skjedd. Eg har til dømes kl...