søndag, september 30, 2018

Dagbok 2018: 30.september

Klokka er18.00, temperaturen er + 8 grader og det regnar. 
Setninga er ein reprise frå nesten heile september. Så får vi sjå om oktober har noko anna å by på.
Sjølv om vêret har vore trasig, har eg hatt ein god dag. Eg har ikkje hatt vondt verken her eller der (bank i bordet) og berre det er oppløftande. Så fekk eg lese ferdig boka om bjørnejegersken - også det var en "højdare".  Og ikkje minst fekk eg besøk av Eirik. Eg hadde akkurat ete middag då han kom, så eg fekk ein og drikke kaffi i lag med etterpå. Eirik og bandet hans spelte i Ålesund fredags kvelden, og så var han innom familien i Volda og Ørsta. Då har reiste herifrå skulle han inn til Margrete, og i morgon reiser han til Trondheim igjen. Det er så kjekt å få besøk av barnebarna, særleg no når dei er langt borte og når ein ser dei sjeldan.
Margrete var på veg heim frå Bergen då han ringde til henne, ho har vore der i helga. Rasmus med familie skal til i Sverige på haustferie i badelandet i Ørebro, men først ei overnatting i Karlstad. I Gustavsvik, Ørebro, hadde vi "slektstemne"  for ganske mange år sidan.
Har ingen planar for morgondagen, men satsar på å vere heime til eg ev. får telefon frå banken. Bankkontakten min har hatt ferie, men skulle vere tilbake i morgon. Det er inga stor sak, men eg er lei digi-breva og vil ha faste utgifter over på avtalegiro; det hadde vi før.
Snikkaren har vel ein dags arbeid att-eller vel så det, så får eg begynne med litt oppryddingsarbeid før snøen kjem. Sjølvsagt vonar eg framleis på ein oktober med sol og sommar-vi treng det no.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...