søndag, august 05, 2018

Dagbok 2018: 5.august


Garden HOLEN
Klokka er 22.00, temperaturen er + 11 grader. Det har vore overskya og regn i heile dag, men det skal visst vere opplett i morgon. Så får vi sjå om det blir tørt nok til å klippe plen. Eg saknar trimmen min.
Denne siste veka har eg gjort lite og ingen ting, men har hatt mykje besøk og hatt fine dagar. I dag var vi invitert til Anne Elise og Helge bort på Holen. Det var Torbjørn som køyrde dei to Marit-ane og meg. 
Då bror til Anne Elise døde vart barndomsheimen hennar ståande tom, for broren hadde ikkje familie. No har AE og Helge pussa opp heile huset - og det er ingen liten jobb dei har gjort. Nye golv overalt, to nye bad osb. Men dei har likevel halde på den gamle stilen med møblar og anna. Eg har sett bilde før, men no fekk vi sjå heile huset "live". Det var ei oppleving.
I tillegg fekk vi mykje god mat. Først "koldtbord" med mykje godt, seinare kaffi og kaker etc. Dei er flinke både å pusse opp og lage mat, dei to. 
Vi som var der har vore naboar i over 40 år, vi kjenner kvarandre godt, så det mangla ikkje på samtale-emne. 
Eg har litt dårleg samvit fordi eg har inntatt for mange kaloriar i dag, så eg får prøve å vere aktiv og brenne nokre av dei i morgon, same kva eg kan finne på. Vil helst vere ute!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 11.mai

Klokka er no 16.48,temperaturen ute er + 16 grader, det er overskya men ikkje nemnverdig dråper frå himmelen. I dag hadde eg tenkt å køyre f...