mandag, august 13, 2018

Dagbok 2018: 13.august

Klokka er 19.25, temperaturen er + 18 grader C og det har vore ein nydeleg dag med sol frå klår himmel. Men ikkje så varmt som det var tidlegare i sommar.
I går sovna eg på solsenga, noko som straffa seg i natt, det varte og det rakk før eg endeleg sovna, og då sov eg til den lyse dag. (Har veldig mørke gardiner på soverommet). Ergo kom eg litt dårleg ut  -kom ikkje i gang med alt eg skulle gjere før det leid på. Grasklipping var jobb nr. 1 i dag, men eg måtte vente litt til doggen var ute av graset. Venta ikkje lenge nok for eg høyrde at naboen dura på, så då starta eg også opp. Det var litt tyngre å slå i dag enn det brukar å vere, det var mykje gras og underlaget er mjukt etter alt regnet. Men fekk no klipt heile tomta til slutt, med diverse avbrot. Ei venninne kom og skulle råne jus-pressa og vi sat og prata, og så var det diverse drikkepausar og også ein matpause. Pausene vart nytta til diverse andre aktivitetar også, som tømming av vaskemaskin og liknande.
Det var langt ut på ettermiddagen før eg fekk spylt klipparen og sagt takk for i dag. Så vart det dusjing etc. før eg la meg ut på solsenga for å kvile foten min. Eg sovna litt i dag også, så no er det berre å håpe på at ikkje nattesøvnen vert øydelagd.
Inne i hus blir det ikkje gjort mykje slike dagar-her er mykje som står på vent-sidan eg prioriterer utelivet.
I morgon skal eg til frisør klokka 13.00. Eg syntest håret mitt var så "langt" og stygt, i dag synest eg ikkje det er så gale, men vil ein ha kort hår så må ein klippe seg ofte.
No skal eg ned i kjellaren og grave fram mat frå frysaren og ta opp klede frå vaskemaskina og henge ut. Og slik går no dagane- og dei går fort. Håper på finevêrsdagar framover, slik det plar vere når skulane startar opp.
Den lydboka eg les for tida har eg heile tida hatt ei aning om at eg har lese før. No såg eg etter på bloggen min, og ja, eg har lese den før. Og det var absolutt ingen god idé å lese den om att. Eg har liggande ein dunge med lydbøker, men eg får ikkje til å rippe dei, så eg hadde ikkje noko val. Håper her kjem ein datakyndig person innom snart som kan fikse det slik at eg får ril å rippe-det er sikker ikkje så vanskeleg, men eg prøver ikkje i redsel for å rote det til.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...