lørdag, august 11, 2018

Dagbok 2018: 11.august

Klokka er 19.20, temperaturen er + 13 grader C og det har vore regnbyger i heile dag. Eg misser litt av energien når det blir slikt vêr. Har tusen ting eg kunne gjort inne, men eg vil helst vere ute.
Tok og avisa og vaska frysedelen i kjøleskapet og fann både middag og dessert, som eg TVINGA i meg, ville heller hatt brødskiver. Men eg likar ikkje å kaste mat og som eit gammalt ord seier: "Alt går i grisen. " Eg var relativt tidleg oppe, så det vart tidleg middag og eg vart så trøytt av eg sovna ein liten augneblink i godstolen. Det gjorde susen!
Energien kom tilbake, så eg gjekk ut og plukka resten av stikkelsbæra, klipte ned busken og mol opp greinene, så fekk eg gjort litt i dag også.
Etter at eg kom inn att kom Marit på besøk, såpass eg fekk prata litt i dag også.
Elles blir det strikketøy og lydbok, viss eg ikkje finn noko på TV. Kjedar meg gjer eg sjeldan.
Komande tysdag har eg tinga time hos frisøren, det er eit skrikande behov for klipp og farge.
Ser at Olaug  er i Bergen og innreier den nye hybelen sin, ho har fått plass på ein studentheim. Eirik er vel framme og innstallert i Trondheim, Solveig og Øystein eg vel heime etter ferien i Italia. Måndag begynner lærarane skuleåret, og litt seinare  må elevane også møte fram. Det er berre vi pensjonistane som kan ha ferie framleis. Eg er lei av regn no, vil ha meir sol, sommar og uteliv, takk !

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...