fredag, juni 22, 2018

Dagbok 2018: 22.juni.

Klokka er 19.45, temperaturen er +13 grader, og sola skin frå nesten klår himmel.
Marit og eg kom nettopp att, vi var først ein tur på kyrkjegarden, så var vi på Plantasjen, der vi ikkje fann akkurat det vi ville ha. Eg kjøpte ikkje noko nytt til grava sidan eg ikkje fann noko eg likte, blomsten som vi hadde der for ro veker sidan var ikkje visna, så den kan stå litt til. Marit kjøpte noko ho skulle ha med heim. Så handla vi mat på Coop i Furene. 
Vi var innom Hageland også utan at eg fann det eg ville ha.
Elles har det vore ein ganske lang, lat dag. Har ikkje all verda å gjere i huset, og noko storarbeid går eg ikkje laus på med den vonde foten. No ser det ut for at det kan bli plenslått i morgon, ein av naboane har alt starta opp.
Eg les i boka til Øystein innimellom, men det går ikkje fort, for det er mykje som skjer-i boka altså. Elles har eg hengt ut ein klesvask, mala litt på badet vaska litt golv etc.
No skal eg snart ha meg ei skikkelig måltid. Kjøpte ei pæreskinke i dag, det plar vere godt å ha å ta til når ein skal ha litt saltmat, men den var litt i overkant salt, ja. Har mest av alt lyst å klage på den-men fabrikken er langt vekke herifrå, så det får stå til.
Margrete og ungane var komne til Rysjedalsvika sist eg høyrde frå henne, men dei er sikkert i Solund no.
I dag er det Øystein som fyller år, og det er berre å gratulere! Det er litt vanskeleg for meg å forstå at dei som eg ser på som "unge" ikkje er SÅ unge lenger. Men eg vil i alle fall seie at Øystein er veldig sprek"for alderen". Håper at han han hatt ein fin dag, og så kan eg no røpe at eg har begynt å planlegge ein togtur til Italia "når eg blir bra i foten".

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...