tirsdag, mai 29, 2018

Bok nr.17 -2018: Ildbarnet


Omtale Ildbarnet
"Ildbarnet" er en intens thriller med sterke islett av gotisk skrekk, fra det ville og vakre kystlandskapet i Sør-England. Når Rachel gifter seg med flotte David Kerthen, ser alt ut til å falle på plass. Hun flytter fra Londons østkant til en praktfull herregård i Cornwall, der hun er omgitt av velstand og kjærlighet, dype tradisjoner og den hengivne stesønnen Jamie. Men gradvis endrer Jamie adferd, og Rachels perfekte liv begynner å slå sprekker. Gutten får merkelige utbrudd, kommer med urovekkende forutsigelser og hevder å være hjemsøkt av sin mor Ninas gjenferd. Er det bare Jamies måte å straffe Rachel på for å ha tatt morens plass, eller er han mer traumatisert enn hun trodde? Men Rachel begynner å grave i fortiden, og etter hvert som sommer blir til høst og deretter en snøtung vinter, finner hun grunner til å tro at det kan være noe i Jamies uhyggelige spådom: «Du vil være død før jul."
………………………………………………………………………………………..
 Las om att siste delen av denne boka på solsenga no. Hadde i grunnen lese den ferdig sist natt, men eg stoler ikkje alltid på det eg les om nettene. Boka var underhaldande og spennande, og litt mystisk. Margrete har skrive om den før, så eg begrenser meg. Ser at somme misser nattesøvnen når dei les den, eg er ikkje så lettskremt.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...