mandag, mars 19, 2018

Dagbok 2018: 19.mars


Klokka er 21.35, temperaturen er +1 grad og vi har fått litt snø, eller sørpe eller kva ein skal kalle det. Blir vel ikkje så lenge liggande.
Eg meinte det med det same eg stod opp i da at foten/kneet var litt betre, men når eg begynte å gå litt, var det ikkje sprekt. Eg sat det meste av føremiddagen, ved datamaskina og med strikketøy. Det einaste fornuftige eg fekk gjort var å bake brød.
Eg fekk melding frå både den eine og den andre som ville køyre meg i dag. Eg synest det er greitt ar eg får vere med dersom dei har andre ærend. Ragnhild køyrde meg ut på Heimen klokka 16, ho hadde eit ærend til Vik, og Gudmund køyrde meg heim etter å ha køyrt dottera si til flyplassen.
Nils var ikkje verken dårleg eller i storform i dag, og han har litt problem med å halde styr på kva som skjer eller skal skje. Men i kveld var det eit problem om skreifiske i Lofoten på TV som han vart litt interessert i. Det er greitt å sjå TV og prate om det vi ser der, for då rotar det seg ikkje så lett til. Han synest det er greitt at eg går heim att om kveldane for han har det godt , seier han. Ja, eg kan ikkje anna enn å takke og prise fordi vi har sjukeheimen, og for at han kan og vil vere der. Når eg er der frå 4-9, er det lenge nok for han no. Då han var friskare og sterkare kunne eg godt vere der lenger. No har eg sett på ein klesvask, og så skal eg ha meg litt mat før eg set meg med beina høgt.
19. mars var bestemor Hilda sin fødselsdag, så då tenkjer eg på henne.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...