søndag, mars 18, 2018

Dagbok 2018: 18.mars



Klokka er 15.30, temperaturen er +2  grader C, det er skya, men noko snø har vi ikkje fått enno. Eg venta liksom å vakne til nysnø i dag. Etter så mange dagar med sol og varme inne i huset,, vart det litt råkaldt i dag, så eg måtte kveike opp i omnen.
Heile føremiddagen har eg vore heime åleine og gjort så å seie ingen ting. Har vore mykje på data, høyrt litt lydbok og strikka litt. Det har vore bra for kneet, eg har ikkje verkt så mykje, men når eg skal til å røre på meg blir det vel krise igjen. Fekk forresten ein hyggeleg telefon frå ein tidlegare kollega.
Marit skal køyre meg ut på Heimen i dag, og Audun hentar meg i kveld. Så ingen treng å bekymre seg for meg- i alle fall ikkje i dag. Eg har mange gode hjelparar.
Denne isen er gammal og tjukk.


Kl.21.15: No er det 0 grader ute og det har kome litt snø. Audun køyrde meg heim i kveld. Han og Øystein var ein tur til  Ørsta for å besøke Nils og for å hente bilen vår. Audun skal få ha den mens han er heime eit par veker. Han skal bu heime i leilegheita si mens han skriv ei oppgåve.
Marit køyrde meg ut til Nils, som var i bra form i dag også, og i bra humør. Vi prata litt før vi sov middag. (Eg las lydbok). Elles såg vi litt TV etc. før Hareids-karane kom. Nils var i godt humør og rota ikkje mykje i dag. Han får ikkje morfintablettar no, så eg trur det er derfor han rotar mindre. Ja, at han skulle bli såpass bra igjen hadde eg ikkje trudd, så dårleg som han var for nokre dagar sidan. 
Eg verkte ikkje så mykje i foten så lenge eg sat i ro, men så snart eg går litt, er det same elendet.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...