fredag, januar 19, 2018

Dagbok 2018: 19.januar.

Klokka er snart 23.00, tempen er +1 grad og det er opplett. Vegane er isete men godt strødde med sand og eg brukar broddar. 
Det er berre ca. 20 minutt sidan eg kom heim. Nils var kvikkare i dag enn i går så det vart til at vi såg mykje TV i lag etter at vi begge hadde sove middag. Han åt både middagen og desserten sin i dag. Eg fekk berre dessert for eg hadde ete før eg for heimanfrå, så eg ville ikkje ha noko anna.
Eg gjem turen om Kiwi på veg ut til Nils i dag, kjøpte frukt, brus og roser med meg. Var litt spent på korleis det stod til i dag sidan han var relativt slapp i går, men eg vart gledeleg overraska, og vi hadde ein kjekk kveld i lag. "Nytt på nytt" er ein højdare, blir stadig betre, men så har dei no mykje godt stoff også akkurat no.
Før eg gjekk heimanfrå i dag hadde eg vaska relativt grundig på bad og kjøkken, så det vart fredagsvask denne veka også. No kan eg ikkje seie at her blir så skite, det er stort sett berre eg som er her, og det berre om natta og på føremiddagen.
I morgon kjem Margrete ein tur, så då får eg handle inn litt mat m.m. har ikkje handla noko særleg sidan før jul.
Eg vaknar relativt tidleg om morgonen fordi eg har vondt i ryggen før eg kjem i siget, derfor sovnar eg ofte når eg er hos Nils (og han søv) og derfor likar eg å vere oppe utover kvelden. Prøver å komme meg i seng før halv 2, men lykkast ikkje alltid.
Sidan det er fredag ønsker eg alle ei god helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.mars

  Klokka er no 16.23. Temperaturen ute er + 8 grader C. Det er skya og ikkje sol, men opplett. Denne dagen har eg ikkje utretta mykje, men d...