fredag, desember 15, 2017

Dagbok 2017: 15.desember

Klokka er 21.15, temperaturen minus 3 grader. Det har for det meste vore opplett, men det kom akkurat ei lita snøbyge då eg var ute og vandra. Denne dagen har gått som ein røyk, og det har vore ein god dag. God fordi Nils har vore i betre form og for at eg fekk besøk av Julenissen og Nissemora på føremiddagen. Julenissen kom med fly frå Oslo, heim på juleferie.
Dermed vart det ikkje "gjort stort i dag heller, har blitt lite husarbeid siste veka, men i dag fekk eg i alle fall vaska "rundt" på kjøkkenet før nissen kom.
Vi drakk kaffi og kosa oss. Nils ringde og fortalde at han hadde hatt besøk av Matias, så vi tenkte det kunne vere ei lita stund mellom besøka.
Etter at nissen og mora hadde køyrt ut på heimen, gjorde eg meg klar for å GÅ nedover på Amfi, det var noko medisin eg skulle ha-til meg sjølv denne gongen, og så skulle eg ha nokre andre småting. Ikkje noko tungt. Det tok si tid, for det vart venting på apoteket i dag. Då eg kom ut frå AMFI snødde det. For å sjekke kor lang tid det eigentleg tek å gå frå Amfi til Ørstaheimen såg eg på klokka. Det tok 15 minutt- og eg går ikkje fort.
Nils var akkurat ferdig å ete middag då eg kom, så etter ei stund flata vi ut begge to. Seinare åt vi kveldsmat i lag, og eg hjelpte til så han fekk barbere seg etc. Det var så kjekt å sjå at han var i så mykje betre form i dag enn i går. I går kveld hadde han sovna klokka 10-og sove til klokka 10 i dag. Så vil eg ønske alle ei god helg.
Eg skal sjå TV-krim no.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.mars

  Klokka er no 16.23. Temperaturen ute er + 8 grader C. Det er skya og ikkje sol, men opplett. Denne dagen har eg ikkje utretta mykje, men d...