torsdag, desember 14, 2017

Dagbok 2017: 14.desember



Bilda er tatt ca. kl.10.30
Klokka er 21.20, temperaturen er minus 6-7 grader C ; det er fint og stjerneklårt. Kom att frå Ørstaheimen for ei lita stund sidan, det var lett å gå i kveld, utan broddar, for vegane er sanda og så er det såpass kaldt. Nedover hadde eg broddane på meg, men det er ikkje så behageleg å gå med broddar på grus.
I dag ringde eg Nils på føremiddagen og då var han ikkje i form. Eg hadde tenkt meg ein tur til Vik, men miste lysta sidan han var dårleg. Pusla med litt av kvart her heime i staden, til det var tid for besøk. Då hadde han kome seg til litt og var litt kvikkare. Slik var det når han var heime også, somme dagar var ikkje gode, spesielt på føremiddagane.
Han ville ikkje ha middag i dag, men fekk havregrynsgraut i staden (Han fekk velje) og den åt han opp. Så sov vi middag begge to, så no kan eg vere oppe lenge i kveld også. Eg er så glad i å vere lenge oppe.
Nils låg ikkje godt, for automatikken i senga virka ikkje. Så etter kveldsmaten kom dei med ny seng, med eine madrassen oppå hi, så no trur eg han har det bra. Eg hjelper han med litt av kvart når eg er der, slik at eg kan føle meg litt nyttig. No skal eg sjå den nye krimserien på NRK 1.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.mars

  Klokka er no 16.23. Temperaturen ute er + 8 grader C. Det er skya og ikkje sol, men opplett. Denne dagen har eg ikkje utretta mykje, men d...