søndag, januar 01, 2017

Bok nr. 1 -2017: Mørke hjerter

Mørke hjerter av Hanne Kristin Rohde (Lydbok-CD)
«Mørke hjerter» er den profilerte politiinspektøren Hanne Kristin Rohdes debut som krimforfatter.

Den unge juristen Wilma har nettopp begynt i jobben som leder i Seksjon for Volds-og selsualforbrytelser. Hun er stappfull av entusiasme og pågangsmot, og møter opp hundre prosent motivert for innsats. En serieovergriper herjer i Oslos gater, og Wilma og hennes kolleger kastes rett ut i etterforskningen. Det blir en kamp mot klokken. Når vil han slå til igjen? Samtidig meldes tre unge, georiske jenter savnet over hele Europa. Det skal vise seg at sakene har mer til felles enn staren av etterforskningen gir inntrykk av.

I «Mørke hjerter» undersøker Hanne Kristin Rohde hva som skjer når et menneske bilr satt i et krysspress mellom ansvar for oppklaring av svært alvorlig kriminalitet og og samtidig må hamle opp med steinalderledelse.

Hanne Kristin Rohde er jurist, politiinspektør og forfatter. Rohde har vært leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, og debuterer som krimforfatter med «Mørke hjerter».
................................................................................................
På årets første dag sette eg meg føre å bli ferdig med denne boka. Og no er den i boks. Det er den andre kriminalromanen eg har lese av denne forfattaren, og eg er ikkje imponert. Eigentleg burde eg ha lagt den frå meg for godt for lenge sidan. Men eg er så "pliktoppfyllande" av natur at eg vanlegvis les ferdig alle bøker eg begynner på. No har det blitt lite lesing i julehelga, det går meir i TV,-elles hadde eg nok kome gjennom dei 7 CD-platene før.
For ordens skuld vil eg opplyse om at eg strikkar mens eg les-så heilt vekkasta er det ikkje.

Ingen kommentarer: