lørdag, oktober 15, 2016

Dagbok 2016: 15.oktober.

Klokka er17.30. Temperaturen ute er + 10 grader C. Vêret har vore like fint i dag som dei andre dagane, men det har vore eit lite slør av skyer på himmelen sidan i går kveld, så det var mindre kaldt sist natt enn det har vore før-ikkje så mykje rim på marka i dag.
I dag har eg ikkje gjort stort anna enn å strikke litt og lage litt mat. Men det får passere.
Eg høyrde lydbok på datamaskina mens eg strikka, då hugsar eg litt meir av det eg les.
Vi venta med å fare nedover og handle til Birte og Håkon hadde vore oppom.
Dei skulle drage teinene opp for godt denne gongen. Det blir i alle fall ei vekes pause.
Vi var på Amfi og handla, Nils måtte ha meir medisin og eg meir mat-som vanleg. Eg kjøper både det eine og det andre, men det er vanskeleg å få i gubben nok mat. Det går mykje i energidrikk, yoghurt, müsli etc.
Vi køyrde ut på Rjåneset, for vi må ta teinene i vår bil, Håkon har ikkje plass i sin. Det varte ikkje lange stunda før vi såg båten, og dei kom til lands. Fangsten i dag var ein liten torsk og to små krabbar. Men Håkon liknar på morfaren, blir aldri lei av å fiske.
Dei skulle bort att til Volda og så skulle Håkon til Hareid.
Nils har vore i god form før i dag, men etter at vi hadde ete, måtte han legge seg nedpå litt, han blir veldig fort sliten. No ser eg at han er på beina att.
Eg gler meg alltid til Stjernekamp, og no blir det meir spennande for kvar gong. Eg heiar mest på Sørum, men det kan like godt bli Jonas som vinn. Flinke folk alle som er att no.2 kommentarer:

solveig sa...

Her vert det krabbar og torsk til kvelds!

Besta sa...

Var det mat i krabbane?