tirsdag, august 02, 2016

Bok nr.49 - 2016: Siste dans

Siste dans
Åtte varme historier fra forfatteren bak bestselgerne «Øya», «Hjemkomsten» og «Tråden». En lytte-opplevelse å glede seg til fra Victoria Hislop.
To rivaliserende brødre, en ensom landsbyprest, en brudgom som hjemsøkes av fortidens romanser og to søstre på leting etter svar på barndommens uløste gåter. Med sin helt unike fortellerstemme og evne til å fange den ekte greske atmosfæren gir Victoria Hislop liv til et knippe uforglemmelige og fargerike karakterer. «Siste dans» byr på åtte stemningsfulle, bittersøte fortellinger - historier du tar med deg videre, lenge etter at siste side er hørt.
Gjennom sine storslåtte romaner har den britiske forfatteren Victoria Hislop fått et stort og hengivent publikum av lesere og lydboklyttere. Hislop skriver dramatiske, levende og engasjerende bøker det er vanskelig å ikke la seg rive med av. «Siste dans og andre fortellinger» anbefales for alle som er glad i Hislops historier.
.....................................................................................................
Eg har ikkje vore så veldig begeistra for denne forfattaren. Eg meiner at ho i romanane sine har hatt problem med å komme "under huda" på personane. Men ho er flink til å skildre ulike miljø. I desse novellane fortel ho historier frå Hellas der miljø, skikk og bruk osb. spelar ei stor rolle. Eg likte desse historiene, sjølv om dei er ganske enkle.
I etterordet fortel ho korleis ho har gjort seg kjend med eit anna Hellas enn det turistane opplever. Eg likte denne boka betre enn romanane.Boka er på 3 CD-plater.

Ingen kommentarer: