fredag, mai 27, 2016

Bok nr.34 - 2016: Alex

Alex
Hvem kjenner egentlig Alex? Hun er vakker. Sexy. Tøff. Er det derfor hun er blitt kidnappet, innesperret og utsatt for det utenkelige?
Overbetjent Camille Verhoeven og hans menn famler i blinde: ingen mistenkte, ingen ledetråd, og håpet svinner fra time til time. Det eneste de vet, er at en kvinne er blitt revet vekk fra fortauet på en gate i Paris og kastet inn i en hvit varebil. Men når politiet finner ut av hvor hun har vært innestengt, er situasjonen langt ifra den de trodde.
'Alex' er thrilleren som får det til å gå iskaldt nedover ryggen din. Det handler om morderisk galskap og er drevet av en djevelsk logikk. Du legger den ikke fra deg.
.......................................................................
Denne boka egna seg veldig bra til å lese som lydbok. Her er relativt få personar, som er lette å hugse. Setningane/periodane er korte og opplesaren les med små pausar mellom kvar. Veldig bra lese.
Når det gjeld innhaldet er det ikkje så sannsynleg, og svært grotesk på mange måtar. Boka er likevel spennande og ingen ting er slik ein først trur.
Elles plar eg seie at franske bøker ikkje er som andre bøker. Dei må alltid ha med noko om "kultur"-folk må lese dei "rette" bøkene t.d. og ha greie på malarkunst osb.

Ingen kommentarer: