fredag, februar 05, 2016

Dagbok 2016:5.februar





Klokka er snart18, temperaturen ute er +3,7 grader og det regnar. No når all snøen var mòka på plass kunne den godt få lege i ro, men det er trass alt betre med regn enn med meir snø. No gjeld det berre at den smeltar så mykje som mulig, så taket blir letta. Ja, det har vore mykje vêr og vêrprat i det siste !
I dag støvsuga eg og vaska over golva, slik at eg skulle kome inn i rette rutina med "fredagsvask". Det blei litt ommøblering på stova også, brukar å la dei to sofaane skifte plass av og til. Etter lunsj la eg meg på den lengste av dei med boka mi. Men før eg kom så langt hadde eg skrapa snøen av trappa og altanen, då hadde den alt sege i hop og minka.
Elles skjer her ikkje så mykje -  og godt er det. Komande veke er det årsmøte i pensjonistlaget, denne gongen slepp eg å skive omtale på førehand, men så skal eg skrive årsmelding. Det er ingen heksekunst. Den er nesten lik kvart år, berre tal og litt anna som skal endrast. Eg har gjort dette i mange år no.
Veka deretter er det musikalveke, og Margrete ordnar billettar til oss på premieren. Det er siste året Eirik er med, og det er litt trist. Håper Amanda kjem inn på musikklinja, ho skal begynne på vidaregåande til hausten. Det er no kjekt å gå på musikalane uansett, men ekstra kjekt når nokon av "våre" er med. Ingeborg kjem heim for å sjå framføringa, så det er også noko å glede seg til. Og veka deretter er det vinterferie her i distriktet.
No skal eg prøve å få lese enda litt i boka mi før vi skal sjå TV.
Ønsker alle ei god helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

  Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra f...