tirsdag, desember 29, 2015

Dagbok 2015: 29.desember

Årets siste sokk ?

Klokka er snart 19.00. Temperaturen ute er nesten +10 grader, noko som vil seie at snøen smeltar fort. Synd at vi ikkje behalde dei centimeterane vi hadde. Men når eg ser på kva slags vêr som er rundt om i verda, kan vi absolutt ikkje klage.
I dag var eg nokså trøtt og uopplagt då eg stod opp etter å ha sove berre 2-3 timar. Låg vaken og las det meste av natta; slik kan det gå når ein tek seg ein god middagslur, slik eg gjorde i går.
Har ikkje gjort all verda i dag, men eg fekk i alle fall støvsuga teppegolva før middag. Så strikka eg litt mens eg las ut lydboka mi. Vi var ein liten tur nedover, eg hadde ikkje vore ute sidan julafta, så det var på tide med litt frisk luft....på Amfi. Der var det veldig mykje folk, merkeleg nok. Vi hadde berre eitt ærend, vi skulle kjøpe svineribbe til nyttårsafta.  No ligg den salta og krydra og godgjer  seg, og vi gler oss til å ete den. Nils kokte lange til middag, godt med vanleg lett mat innimellom.
Bilen til Einar er friskmeld, det var nok noko som var frose og tinte opp att. Nils køyrde den bort på tunet til nokre naboar som har reist til Austlandet for nokre dagar. Planen er at Einar skal hente den i morgon.
Solveig kom med ein heil del garn til meg før jul, og eg strikkar lester. Eitt par er fullført og overlevert og så har eg strikka ein lest av dette orange, sjølvmønstra garnet. Det går ikkje så fort, for garnet er veldig tynt, men eg stressar ikkje heller.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...