lørdag, september 19, 2015

Dagbpk 2015: 19.september



Klokka er 18.30. Temperaturen ute er + 12 grader. I dag har det vore skodde og regn, men det ser ut til at det kan lette opp.
Eg har ikkje vore så aktiv i dag heller, men begynner å komme meg til att. No i ettermiddag har eg lese i lydboka mi, og strikka litt. 
Boka om Ann-Magritt las eg for lenge sidan - på papir, men streva litt med språket, sidan der var mange dialektinnslag. No les eg lydbokversjonen, og då går det mykje betre. Litt tungt til å begynne med, sidan der var mange faguttrykk, men no går det fint. Hildegunn Eggen les roleg og fint. Ein kan nesten ikkje vere bekjent av å ikkje ha lese denne klassikaren. Eg er ikkje sikker på om eg las heile serien for ca 40 år sidan. Men eg har bøkene.
Før middag var vi ein tur nedover og handla på Amfi-eg forstår rett og slett ikkje kven som et opp all maten vi kjøper, for vi er her stort sett åleine. Trefte ein del folk vi kjende; det er Amfi-vêr no, i sommar har vi ikkje vore der ofte.
Til middag hadde vi spekemat og nye mandelpoteter frå Skjåk. Det smakte godt.
Vi har ikkje sett så mykje på Oslo-maraton på TV, men vi har tatt opp heile programmet, så kan vi jo sjekke etter kvart om vi får auge på eitt eller fleire av dei tre barnebarna som var med. Audun og Håkon bur jo i Oslo, og Olaug reiste nedover med fly.
Har ingen planar for morgondagen, men måndag er det styremøte i pensjonistlaget. Eg synest tida flyg av garde-fortare enn eg likar.
(Bilda er tatt no i kveld, men eg kunne sikkert like godt ha funne fram nokre gamle.)

1 kommentar:

solveig sa...

Eg trur ikkje eg har lese boka...

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...