torsdag, august 20, 2015

Dagbok 2015: 20.august.

Klokka er no 1945, og sola skin framleis. Det er ca + 29 grader ute, men det har kome ei og anna lita sky. Vêret var nydeleg heilt frå morgonen av- så fint som vi sjeldan ser det her. 
Men vi hadde litt som måtte gjerast likevel. Nils driv og skiftar ut rotne fjøler på garasjen, så han måtte ein liten tur på trelastlageret. Eg vaska håret mens han var vekke, og kledde meg for ein liten tur til Vik. Vi skulle ha medisin på apoteket, og litt mat på Coop, men reiste heim att så snart som mulig. 
Etter lunsj fann vi ut at det var for varmt å vere på Vallabøen, så vi ville fare ut på Rjåneset. Spurde Marit om ho ville vere med og det ville ho. Ho var med i Handicap-laget då dei i samarbeid med Helsesportlaget fekk sparka i gang arbeidet med rullestolvegen der ute. Marit og og sat på land, men Nils hoppa på sjøen og bada. Eg var bra misunneleg, men eg torer ikkje ta av meg ullestane  same kor heitt det er. Vi hadde med oss litt kaffi , men ikkje mat.
Då vi kom heim att la eg meg på altanen med ryggen mot sola og las lydbok. No har vi ete middag. Etter mange fiskemiddagar skeia vi ut med kjøpe-pizza i dag.
Det einaste nyttige eg har gjort i dag er å vaske og henge ut/ta inn/legge i hop ei maskin med klede.Men no er huset passeleg rotete ut, så eg må vel ta ei lita overhaling til helga. Trur eg.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...