mandag, august 17, 2015

Dagbok 2015: 17.august

Klokka er snart 21.00. Temperaturen ute er + 17 grader C. Det har vore fint, lettskya vêr i dag med mykje sol. Passelig varmt.
Sjøv har eg gjort lite og ingenting i dag, men Nils er på kveldsjobb på rådhuset. Alle partilister og anna valmateriale skal leggast i konvoluttar. Litt surt å tenke på at så mykje arbeid blir gjort, og det meste hamnar i bosset.Får håpe papiret går til gjenvinning om ikkje anna.
Eg var ikkje oppe i gryotta i dag, men det må vere lov å ligge litt frampå når ein har lagt vaken mykje av natta. Føremiddagen vart ikkje lang. Vi rakk ein tur innom Amfi før vi skulle vere på styremøte kl.13.00. Kjekt å møte att dei andre i styret; ja, vi har no sett dei ender og då i løpet av sommaren.
Då vi kom heim att åt vi middag, restar frå i går, og tok ein liten pause på solsenga etterpå. Margrete kom kl.15.30, då sat vi ute ved hagebordet og drakk kaffi og prata, mens Amanda var på ballett.
Så for Nils på Rådhuset, mens eg begynte på ei bok som Margrete kom med.
Den handlar om spiritisme, noko som var veldig populært i somme miljø, også her i Norge frå ca 1880 og framover til 1930-talet. Boka er dokumentarisk, men faktisk ganske interessant. Eg har alt lese over 80 sider i den.
No kom Nils heim. Berre to av partia hadde gjort klart det dei skulle på førehand, noko som seinka prosessen.

1 kommentar:

arieldog sa...

Kjekt viss boka fell i smak!

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...