tirsdag, juni 16, 2015

Dagbok 2015: 16.juni

Klokka er snart 20.30; temperaturen bak huset er +14 grader og det er SOL.
Det vart ein finare dag enn forventa, men det leid litt ut på dagen før sola kom skikkelig fram.
Det første eg gjorde i dag var å shine opp kjøkkenet og gjere litt anna husarbeid i tillegg. Ja, og så er det aviser og FB, då. Tok det litt for travelt i går, så i dag var det "dagen derpå"-ja, eg må ikkje jobbe for hardt, det straffar seg.. Synd det skal vere slik.
I dag måtte eg på biblio, for eg vart endeleg ferdig med sørstatsromanen som eg har kava litt med å komme gjennom, ikkje fordi den var tunglesen, heller litt for lett.
Dessutan måtte eg ha noko medisin, så det vart ein tur nedover. Fann meg ei bok på biblio -"Stalker" av Kepler, krim sjølvsagt. Så fann eg på at vi kunne ta ein tur på Gjenbruk og kike. Der trefte vi naboar. Kjøpte berre ein liten ting i dag, men det er artig å gå og sjå.
Vi åt lunsj før vi for nedover, og då vi kom heim skein sola så fint at eg kunne legge meg ut på altanen og lese. Nils gjekk ein tur i skogen- skulle ønske eg også kunne det, men kven veit-kanskje kjem eg i form igjen ein vakker dag?
Etter at eg kom i hus igjen har eg rippa boka eg lånte, og strikka ferdig ein lest imens. Dette har ikkje vore dagen for dei store hendingane-og det er like bra. Har nettopp sett hageprogram på TV, og eg får så lyst å styre på ute, eg også, særleg fordi eg veit at eg ikkje kan akkurat det.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...