onsdag, februar 11, 2015

Dagbok 2015: 11.februar


Bildet over stal eg frå FB. Det er tatt frå Rystefeltet, der dei ser rett bort til oss.Midt i bildet ser vi Vallahornet, fjellet som er rett opp frå huset vårt.
No er klokka 19.00, temperaturen er no +6 grader C, tidlegare i dag var det opp i +8,5 grader. det har vore nokså skya, men også glimt av sol. Det har vore opplett og lyst.
Når veret er slik, får ein straks meir arbeidslyst. Før middag laga eg ei kake og bakte tre brød. Nils trimma i skogen.
Eg laga tidleg middag; i dag vart det eit "funn" frå frysaren, nemlig medisterkaker, som var innkjøpt til jul. Etter siesta og kaffi, gjekk eg ein relativt lang tur, så no håper eg at det ikkje gjorde vondt verre. Eg kosar meg med å gå tur åleine, med lydbok på øyret. Eg går så seint at det er ikkje så kjekt å gå i lag med meg, heller. No har eg rydda litt i huset, og snart er det "Anno"- det er om lag det einaste programmet vi ser i lag.
i morgon skal eg på biblio og hente fem flunkande nye lydbøker som dei har lagt til sides til meg. Eg set meg på venteliste før dei får bøkene og sikrar meg på den måten. Eg plar rippe dei og levere tilbake neste dag.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28. april

Klokka er no 22.10, teperaturen ute er + 10 graderC  og vi har hatt fin ver i dag. Den siste snøen som kom i fjella smelta sikkert i dag. Eg...