søndag, april 20, 2014

Bok nr.24: Djevelanger.




En sommerdag løper lille Ida glad og fornøyd av gårde med dukkene sine for å plukke blomster – men hun kommer aldri inn igjen.
Det har ikke regnet på evigheter. Varmen er i ferd med å tørke ut tjernet Emilie Sande stadig søker til. Vannstanden synker, og hennes fortvilelse øker. For noe ligger skjult under overflaten. Noe hun for all del ikke ønsker at skal komme opp i dagen.

På politihuset i Bodø er det også varmt – og hett, vil noen mene. Guro Hammer, det nyeste tilskuddet til etterforskningsgruppa, setter følelsene i sving hos enkelte av de mannlige kollegaene. Da det kommer melding om at en liten jente er forsvunnet, passer Rino Carlsen på å bli satt på saken sammen med Guro. Dermed er jakten i gang …
Dette er andre boka eg har lese av forfattaren. Han skriv godt, til dels spennande, men eg synest løysingane hans på mordgåtene er til overmål fantasifulle. Denne boka er "ryddigare" enn stormen, men også litt tammare.  God underhaldning, særlig når ein les lydbokversjonen. Ser at anmeldarane har gitt terningkast 4 eller fem. Om lag det eg også ville gitt.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...