torsdag, mars 27, 2014

Dagbok 2014: 27.mars

Klokka har passert 16.30, temperaturen ute er + 11 grader, og no kom sola fram att. Den har vore litt til og frå i dag. Før middag var det nokså skya, og det passa meg bra, for eg skulle både lage litt mat, vaske og støvsuge. Då eg var ferdig og vi hadde tatt oss litt mat, la eg meg ut på solsenga og las lydbok-og sola skein og varma. Sjølvsagt somna eg, for eg var tidlig oppe i dag. Skal bli godt å komme i gang med sommartid.
Skulle vel heller gått ein tur, men hofta plagar meg for tida, etter å ha late meg i fred nokså lenge.
Det skya over og eg gikk inn, men så kom sola fram att. Uansett er det eit herlig vêr. Nils er optimist, så han legg om til sommardekk, som regel må vinterdekka fram att før det blir sommar. 
Eg tok ein tur rundt i hagen og kika etter vårteikn, men det er stort sett berre krokus og små påskeliljer som blomstrar enno. Nils kjøpte hønsegjødsel til halv pris i dag, det var nokre sekker som låg att frå i fjor. Han gjødsla og vatna ovafor garasjen - og forpesta heile nabolaget.

Denne fine, blå blomsten fekk eg av naboen. Eg hadde to frå før, men den eine er halvdaud, så det passa fint å få ein som er frisk. Desse skal eg plante ut i beddet når telen er borte; har ein frå før som eg har hatt glede av i mange år.
No skal eg snart lage litt sein middag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...