torsdag, mai 23, 2013

Dagbok 2013: 23.mai

Klokka nærmar seg 20.00. Ute er det strålande vêr, lettskya , men sol.  Temperaturen på trappa er det berre +14 grader, men der er det ikkje sol. Vi var ikkje budde på så fint vêr i dag.
Før middag vaska eg alle golva som ikkje er teppegolv, rydda etc. Hengde opp klede og styrte på. Så hadde eg ei økt med såkalla "kontorarbeid". Nils køyrde veden han kløvde i går ned i tilbygget og lødde den opp der.
I dag var det råd å ligge å sole seg litt på altanen, så eg fekk lese i boka som eg lånte i går.
Til middag steikte eg sei, det var ei stund sidan vi hadde hatt det no, så det vart eit festmåltid. Elles har eg teke inn og lagt i hop klede, hengt ut meir klede osb. mens Nils har slått plen for første gong i år.
Skulle ha stelt meir i hagen, men eg vil først sjå om det kjem liv i noko av det som ser daudt ut, før eg kjøper nye plantar. Trur alle rosetrea, med unntak av klatrerosene, er døde. Det såg ille ut for ein liten raud rhododendron som vi kjøpte i fjor, men jammen er der liv og blomster.Det har vore ein hard vinter med mykje berrfrost, så det er ikkje anna å vente enn at somme plantar bukkar under.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...