fredag, oktober 26, 2012

Vêrmelding 26.oktober - 2012

Klokka er snart 16.00. Ute skin sola gjennom skydekket, det er så fint og kvitt.
Temperaturen er + 3 grader. Det einaste aberet er at det er for tidlig på hausten til å få vinter. For to år sidan hende akkurat det. Vi fekk snø i grønt lauv-snø som låg til våren kom. OK-vi kan ikkje gjere noko frå eller til, så det er berre å ta det som det kjem.
Denne helga skal vi stille klokka tilbake til normaltid, eg likar ikkje det heller, men hovudet mitt har visst gjort det allereie- så seint som eg vakna i dag.
Nils var ute og moka med hand i dag, tek ikkje fram fresaren for så lite. Då han hadde frest ifrå seg, reiste vi ein tur til VIk og handla inn litt mat til helga. Eg var innom blomsterbutikken og kjøpte med ein lysrosa orkidé - blomster er eit must, og orkidéar er lette å stelle.
Vi hadde kjøpepizza til middag med "nogo attåt".
I dag fyller Rasmus 48 år, så eg må vel finne meg i at han begynner å bli vaksen, litt rart med det, barna våre vil vi vel alltid sjå på som unge.Og det er dei- i forhold til oss.
Gratulerer med dagen, Rasmus!
Ønsker alle ei fin helg anten det blir utevêr eller ein må halde seg inne.

1 kommentar:

Hildegard sa...

De har nok meir snø enn oss, + 1 grad no kl 18.30. God helg til dokke begge.

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...