mandag, september 03, 2012

Vêrmelding 3-september - 2012

Klokka er 21.00. Temperaturen ute er + 15 grader C og det har vore fint, lettskya vêr i heile dag.
Eg har for det meste vore inne og gjort diverse hsarbeid. Mellom anna laga eg middag til fem i dag, sidan Margrete og dei to yngste kom på besøk.Det er alltid kjekt å lage mat til litt fleire enn to. 
Skal heller ikkje legge skjul på at det går litt tid framfor datamaskina. Til mailer, FB etc., men på den måten har eg kontakt med verda utanfor Starevegen.
Den siste (?) jobben i dag var å rense og fryse sukkererter. Det er stor avling i år, men ikkje alle er like fine. Nils tek vare på erter til frø som han sår til våren. Det funkar godt, for vi har kome fram til ein god sort med store skolmar. Erterpøler kalla vi det då vi var små. Eg frys dei utan å forvelle dei, og kan bruke dei i Wok og i stuing til for eksempel spekesild.
I dag fyller Kristine på Eid 12 år og vi gratulerer med dagen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei! Hyggelig å lese bloggen din. Jeg svinger innom en gang imellom. Jeg fant den da jeg søkte på kaldkokt makrell her forleden, som er fantastisk godt. Ha en fortsatt fin uke!
Ane

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...