søndag, august 05, 2012

Bok nr. 39 - 2012: Dagen skal komme med blå vind.


Dagen skal komme med blå vind

«Hvor mye galt er du villig til å gjøre, for til slutt å gjøre noe godt?»
Mikael Hildonen har prøvd og ikke fått det til. Han sitter ved kjøkkenbordet med voksduk, drikker kaffe og ser på skyene over Austberget. Mikael vet bare én ting: Ine er død, og han får henne aldri tilbake. Heller ikke barnet hun bar i magen. Så settes livet i bevegelse: Mikael må ta seg av trettenåringen Daniela, datteren broren ikke vil vite noe av. Men først må han kvitte seg med noen innkrevere på tung motorsykkel. De vil ha alle pengene han ikke har ... og de vet hvor Daniela bor.
"Dagen skal komme med blå vind" er en ny Skogli-roman fra Levi Henriksen, en roman om familiehemmeligheter, brødrekonflikt og en bestemmelse om å prøve kjærligheten på ny. Levi Henriksen har selv lest inn lydboka.
"Sterkere enn noen gang skriver- Levi Henriksen om skadde mennesker og deres haltende liv, om død og sorg, kjærlighet, lengsler- og savn. Han gjør det med kjærlig innlevelse og en fortellerkraft som beveger."
Margrete har lese boka og blogga om den, og eg har ikkje så mykje å tilføye. Eg har lese fleire bøker av forfattaren, og dette er den beste han har skrive til denne tid. Den er til og med ganske spennande .Anbefalt.

1 kommentar:

Margrete Trovåg sa...

Fint du likte den du òg!