lørdag, juni 30, 2012

Vêrmelding 30.juni - 2012

 Klokka er 22.00. Ute er det overskya, men opplett - akkurat no. Det har vore regnbyger i løper av dagen.Temperaturen er +14 grader C.
I dag har eg gjort lite og ingen ting anna enn å høyre lydbok og strikke litt, rippe ei bok etc.
Hadde sånn halvvegs tenkt meg på festspelfrokost, men eg vakna så tidlig at eg ikkje kunne stå opp, og etter å ha vakt ei stund somna eg og vakna klokka 10.Og då var det for seint å møte Gunda i dag.
Nils koka lange til middag og etter at vi hadde ete og slappa av litt, dusja vi og kledde oss om for å gå på besøk til naboane som begge fyller 70 år i år, og derfor inviterte oss alle til kaffi. Det vart ei lang pratestund, for er det noko vi kan her i Starevegen så er det å prate med kvarandre. Vi hadde det veldig hyggelig- og fekk masse god mat.
Det ser ut til at veret kan bli betre i morgon, for eg ser ein flik av blå himmel over Melshornet. Og så har vi lagt bak oss ein junimånad som har vore fin for oss på meir enn ein måte.  Men vi tek gjerne imot meir sol og varme i månaden som kjem.
                                       Dei to første i år.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...