fredag, juni 29, 2012

Vêrmelding 29.juni - 2012

KLokka slår akkurat sju slag, og kvelden er enno ung. Ute duskregnar det litt, men temperaturen er på +18 grader så det er sommar i alle fall. På føremiddagen kom det nokre voldsomme regnbyger, men det gjorde sikkert godt, for det hadde begynt å bli tørt. Vi skulle nedover ein tur, så eg tok på meg regnkåpe. Og så skein det opp og sola kom fram. Ikkje at eg beklaga det ! Hadde fleire ærend, det første var biblioteket, der det var veldig lite å finne i dag. Så var vi til Volda der eg kjøpte lestegarn, kan ikkje få stort meir ut av restane mine no, så måtte ha påfyll. Ingen spesielt spennande kjøp i dag.
Til middag i dag hadde vi restar av kjøttkaker frå onsdag, så det var lettvint.
Elles har det ikkje skjedd så mykje. Margrete er framleis på Lillehammer, Solveig i Sverige og Rasmus  og fam. er heime i Kongsberg. Nils måtte ein tur ut i båten.Og eg les og strikkar.
Rosa på bildet heiter Rosa Moyesi og liknar på vanlig klunger. Buska har vore flytta mange gonger og står no nede i hagen der nesten ingen ser den.Det er litt synd.
Ønsker alle ei GOD HELG.

1 kommentar:

solveig sa...

Nydeleg rose! Her veks ei liknande vilt.

Dagbok 2024: 29.april

 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime ålei...