søndag, januar 08, 2012

Vermelding 8.januar - 2012

Klokka er ca.15.00. Temperaturen ute er minus 4 grader, det er nesten klårt, og nydelig ver. Nils har vore ute og gått ein tur, men han frårådde meg å gå ut utan broddar, og dei eg har er ikkje gode. Han vart vel litt skræmt å går då han var eit ærend på nærbutikken. Då var det ei dame som datt midt på golvet og braut både handa og foten. Det var litt vått på golvet, men ho kan no ha hatt litt sprø bein også. Eg datt fram i setrevegane tidlig i veka, og slo meg ikkje eingong, enda det var is på vegen.
No har vi nettopp ete middag - i dag vart det "luksus-fiskesuppe", sidan vi skal ha kjøt i morgon når Margrete og ungane kjem på besøk. Eg laga som vanlig altfor mykje, og som vanlig åt vi opp alt i hop. Fiskesuppe egnar seg ikkje så godt å varme opp. Så no gjeld det berre å halde seg våken utover ettermiddagen......Det kan by på visse problem. Nils ser sport på TV, så eg har ein sjanse til å bli ferdig med boka mi, når eg strikkar eller legg kabal langs med skal eg ikkje somne, teoretisk sett.
Håper at andre er flinkare enn eg til å komme seg ut og nyte fineveret.
Bildet over er tatt kl.12.15-sola nærmar seg litt for kvar dag.

1 kommentar:

solveig sa...

Det var nydeleg ute. Eg gjekk meg ein tur medan Øystein var på vareteljing.

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...