tirsdag, januar 24, 2012

Vermelding 24.januar - 2012

 Her kan vi sjå Liadalsnipa i det fjerne-den ser vi også frå Rjånestet.
Her ser vi tvers over vatnet, der vegen til Ulsteinvik og Hareid går.

Klokka er 15.15, temperaturen er + 2 grader C, og det er delvis skya ute.
Tidligare i dag var det sol frå klår himmel, og vi ville ut å gå tur. Men før vi kom så langt, laga eg ein bløtkakebotn og så laga eg ferdig middagen. I dag vart det ei mild "kyllinggryte" av det som vart at av høna eg kokte søndag. Tok litt av kvart oppi, så eg fekk kvitta nokre fleire smårestar. Godt vart det også. Risen kokte eg godt opp før vi for og la lok på, så då vi kom heim att var det berre å varme opp gryta, så var maten klar.
I dag køyrde vi bort til Hovdevatnet og gjekk på stigen langs vatnet, hadde ikkje ski, berre stavar.Først gjekk vi i sola, men etter kvar kom vi bort i skuggen. Vi gjekk ikkje så veldig langt, for det er verre for meg å gå når vegen er knudrete og ujamn.
På heimvegen stakk vi innom Gjenbruk og skulle sjå om vi fann rammer til maleria våre. Hadde med oss både målband og mål, men ikkje tale om at det var noko som passa, til tross for at der var mange fine rammer.
Kjøpte to nøster lilla "alpakka" som eg skal strikke hue til meg sjølv av. Med dobbel tråd. Såg meg ut eit mønster i huebladet på butikken(samme bladet seom eg har heime)-men no er eg ikkje sikker lenger. Nokon som har eit godt forslag?

Ingen kommentarer: