fredag, september 09, 2011

Vermelding 9.september- 2011

Klokka har passert 17.00, det er + 17 grader C ute, lettskya og ganske fint ver.Lurte på å legge meg ut på altanen med ei lydbok, for å få vere ute i frisk luft, men best det er, kjem det nokre regndropar, så heilt trgt er det ikkje.
Før middag var eg ut i hagen og rydda litt. Klipte ned visne stauder og fekk vekk noko ugras i same slengen. Men det er ikkje så kjekt med hagearbeid om hausten som der er om våren.
Mens Nils var vekke i går, koka eg ein stor porsjon grønnsaksuppe og baka foccacia. Det er det ikkje ofte eg gjer, så eg brukte ei oppskrift eg fann på nettet. Ikkje Solveig si, men ei anna, som eg heller ikkje skulle kna. Det gikk for så vidt greitt, men heilt fornøgd var eg ikkje. Eg veit kva eg skulle gjort annleis, så neste gong blir det perfekt. Hadde nok både suppe og brød til i dag også, så det vart reprise.
Eg las på FB at ein av "vennane" mine hadde fått så mykje sei. Då fekk Nils uro i sjela, så no er han borte vekk for å fiske.
På bildet i dag ser de Vallahornet, som er det næraste fjellet vårt. Margrete og ungane har tenkt seg på fjelltur i Ørsta i morgon, og då blir kanskje dette fjellet målet? Det er vegar og stigar på begge sider, stigen på austsida (høgre) er brattast og kortast. Eg har vore på toppen eit par gonger, men det er lenge sidan. Kanskje vel dei ein heilt annan tur. Nei, no blir det så fint ute at eg MÅ ut. God helg til alle! Med ønske om skikkelig fint ver.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 30.april

 Klokka vart litt for mykje før eg kom så langt at eg skriv blogg, men eg skal fatte meg i kortheit. Det er no + 10 grader ute, for i dag ko...