lørdag, april 02, 2011

Vermelding 2.april - 2011

Klokka er 14.00, og temperaturen er +12 grader C. Sist natt bles det, og no har det begynt å regne,så det er håp om at snøen smeltar.Harald kom att med ein fiskekasse og no står karane i garasjen og pratar. Tenkte det kunne vere meir interessant å sjå på alt som finst på "gutterommet" enn på veret i dag. Den gamle mikrobølgeomnen viser ikkje så godt på bildet, men den står på benken. Nils brukar den til å koke kattamat i.
Harald fortalde at han hadde vore ute og raka plen i dag-det har ikkje vi, men no trur eg det kjem til å gå fort med snøsmeltinga.
I dag gjorde eg ein del kontorarbeid, etterpå hadde vi eit ærend på El-kjøp for å kjøpe støvsugarposar m.m. Det er nytt system på slike posar no, men eg hadde med den gamle emballasjen og då fann ekspeditøren fram til den rette. Kvifor den må vere 100 ulike støvsugarposar er meir enn eg forstår. Sidan eg skulle ha frimerke i dag handla vi på Euro-Spar, der vi alltid handla før. No er det dei som har "Post i butikk".
Var også ein tur på Jysk, men altså ikkje Amfi i dag.I dag er det kylling med ris og saus på menyen.
Takk til Bodil som hjelpte med å løyse eit problem eg hadde i går.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...