tirsdag, april 19, 2011

Vermelding 19.april - 2011

 Barnebarna våre oppstilt etter alder, berre minstemann manglar på bildet, han tok seg ein liten blund. Han fylte for øvrig 1 år i mars.

Klokka er 22.45 og det er snart slutt på denne dagen også. Det har vore overskya og opphaldsver i dag, med temperatur opp til + 16 grader C. Akkurat no er temperaturen ca +10 grader.
Eg starta dagen med fotografering på Møre-Nytt- hatar å bli tatt bilde av, og enda meir å få bildet i avisa, men kva gjer ein ikkje for ei god sak?
Så var det berre å gjere seg klar og fare til Hareid. Der hadde vi ein fin dag med (altfor) mykje god mat. Her må det nok drastiske tiltak til når påska er over!
Det vart ikkje til at eg tok bilde, men Solveig og Margrete har både skrive og lagt inn bilde på bloggen, så de få slå opp på sidene deira.
Eg kan nemne at kvar familie fekk eit eksemplar av Øystein si nye bok Sjabervik, ei novellesamling. Det er ikkje lydbok, men eg KAN lese på papir også.
Vi takkar vertskapet på Hareid for ein fin dag.
Kan fortelle at den botanikkinteresserte naboen vår har funne ut kva dei fine blå blomstrane våre heiter.Han har røkt etter i Floraen sin, og funne ut at det er ein type Scilla. Eg har før avviste dette namnet, for eg har andre scilla i hagen. Men naboen kan fortelle at det finst fleire typar av den blomsten.."Våre " blomster meiner han er Scilla siberica, eller Russeblåstjerne.Den er ein løkblomst.

2 kommentarer:

Hildegard sa...

Stilig familiebilde. De er så flinke å ta bilder.

Besta sa...

Du veit, Solveig og Margrete er no nesten proffe. Dessutan har dei gode fotoapparat.

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...