
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Det er berre ei lita stund sidan eg tok dette bildet. No ser det ut til at vi skal få skikkeleg fint ver igjen, slik vi hadde søndag for ei ...

-
No har vi rikelig makrell til oss sjølve, enda om diverse naboar har fått sitt. Makrellen kan vi steike, men best likar vi den kald, kokt me...
-
Klokka er no16.42, temperaturen ute er +24 grader, Det har vore ein fin dag, og den vart finare etter kvart. Bildet over tok eg på føremidda...
2 kommentarer:
Nam, nam. Let de seien henge litt før de lagar seikakene?
Du har vel ei god oppskrift?
Eidabesta
Vi plar la seien henge MINST eitt døgn før Nils fileterer-det kjem an på temperaturen.Eg var ikkje heilt fornøgd med seikakene mine denne gongen, for fisken var ikkje tørr nok. Solveig har lagt oppskrifta ut på bloggen sin.Eg rådde henne til å bruke meir potetmjøl enn eg hadde gjort, sidan fisken var så "våt".
Legg inn en kommentar