Nils var ut og såg etter båten, og måtte ein liten tur utpå og prøve fiskelykka. Han fekk 14 mellomstore seiar. Så no blir det å lage store seikaker og ha med til Kongsberg.Blant anna.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Dagbok 2024: 25.april i dag.
Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...
-
Klokka er 17.15, temperaturen i skyggen er + 9 grader, men her i stova må det vere nærmare 30 grader når sola skin inn glasa. I dag var...
-
No har vi rikelig makrell til oss sjølve, enda om diverse naboar har fått sitt. Makrellen kan vi steike, men best likar vi den kald, kokt me...
-
Klokka slo akkurat fem (17.00), ute er det regn og grått og + 9 grader C. I dag har eg vore i full aktivitet heile dagen, noko som er helle...
2 kommentarer:
Nam, nam. Let de seien henge litt før de lagar seikakene?
Du har vel ei god oppskrift?
Eidabesta
Vi plar la seien henge MINST eitt døgn før Nils fileterer-det kjem an på temperaturen.Eg var ikkje heilt fornøgd med seikakene mine denne gongen, for fisken var ikkje tørr nok. Solveig har lagt oppskrifta ut på bloggen sin.Eg rådde henne til å bruke meir potetmjøl enn eg hadde gjort, sidan fisken var så "våt".
Legg inn en kommentar