Nils var ut og såg etter båten, og måtte ein liten tur utpå og prøve fiskelykka. Han fekk 14 mellomstore seiar. Så no blir det å lage store seikaker og ha med til Kongsberg.Blant anna.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Klokka er no 17.16, temperaturen ute er minus 2 grader, før i dag har vi hatt varmegrader og berre vegar. Eg var på trening i dag og etter ...
-
No har vi rikelig makrell til oss sjølve, enda om diverse naboar har fått sitt. Makrellen kan vi steike, men best likar vi den kald, kokt me...
-
Klokka er no 17.18, temperaturen ute er + 4 grader det er nokre snøflukser på veg ned, men det har ikkje snødd så veldig mykje i dag. Naboen...
2 kommentarer:
Nam, nam. Let de seien henge litt før de lagar seikakene?
Du har vel ei god oppskrift?
Eidabesta
Vi plar la seien henge MINST eitt døgn før Nils fileterer-det kjem an på temperaturen.Eg var ikkje heilt fornøgd med seikakene mine denne gongen, for fisken var ikkje tørr nok. Solveig har lagt oppskrifta ut på bloggen sin.Eg rådde henne til å bruke meir potetmjøl enn eg hadde gjort, sidan fisken var så "våt".
Legg inn en kommentar