søndag, mai 17, 2009

Nasjonaldagen.






















Sidan eg slutta å gå i barnetoget for ca 10 år sidan, har det vore lite feiring av 17.mai her i huset.Det er vi sjølve som vel det slik. I kveld hadde vi eit ærend ut på Rjåneset for å hente heim båten. Vi reiser til Kongsberg førstkomande onsdag, så då ville Nils ha båten på land.Vi har mange båthamner i Ørsta, den største og flottaste i sentrum, ikkje langt frå Amfi. Men frå Rjåneset, der ferja gikk før, er det kortare veg ut til fiskeplassane, så vi har leigd oss plass der. Der er det heller ikkje så mange store flotte båtar som i sentrum, så det høver betre for den vesle Pioneren vår.
På Rjåneset er det gjort mykje godt arbeid for å få til eit fint friluftsareal for alle. I tillegg til båthamn er der badestrand, naustrekkjer, rorbuer, turstiar og fiskebrygger.Der er også eit forsamlingshus i bakken bak naustrekkja. Ein av naboane våre feira 70-årsdagen sin der i fjor.I kveld var det utruleg fint der ute. Prøvde å ta bilde, men alt eg såg i ruta var mitt eige speilbilde,så det var ikkje så enkelt å vite kva som kom med. Sola stod alt lågt på himmelen.

2 kommentarer:

solveig sa...

Fantastisk flott der i dag. Bra at det ikkje vert liggande til nedfall, for det er ein fin badeplass/fint friområde.

Hildegard sa...

Vakre bilder, god tur austover.
Eidabesta

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...