fredag, juli 26, 2024

Dagbok 2024: 26. juli


Klokka er no kvart på 6 , temperaturen ute er + 18 grader, Då eg stod opp i dagm, var asfalten våt, men etterpå kom det finare ver. Eg brukar å vaske litt i huset på frdagar og det gjorde eg i dag også. Så sette eg meg til med sudokuen som eg ikkje vart ferdig med i går. Då fekk eg besøk av Helge. Eg hadde snakka med han om å få lys i tilbygget, og no var han klar. Eg hadde funne ut at det ville vere greit med stikk-kontakt også, Og Helge var klar. Han kjøpte eit stort rør med led-lys  m.m. Og alt kom fort og greit på plass. Det er bra å ha ein "personleg elektrikar," brukar eg å seie.Han kjøper det som skal til, og så vippsar eg han til slutt.

Litt vanskeleg å sjå det på bildet.

Eg jobba vidare med sudokuen, men fann ut at hjernen min trong litt frisk luft, så då vart det ein runde på Vernet. Det var veldig fint ei stund, men så mørkna det til med skyer, og no er det både vind og skodde ute. 
Eg trefte det samme ekteparet i dag som sist og fekk høyre korleis de gjekk med bringebæra. Og så snakka eg med ei dame med hund. Damer med hund er alltid parat til å snakke om hunden.

No er eg heime att, og skal prøve meg på sudokuen igjen, eg veit at eg klarer den til sist ; og så må eg tenkje ut noko eg kan ha til middag.No vart det mykje skodde ute-og det likar eg ikkje.

Ønsker alle ei god helg



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 7.september

 Klokka er no18.00 og temperaturen ute er + 26 graderC. det har vore ein nydeleg dag, som eg dessverre ikkje har fått nyte. Eg er svært sjel...