onsdag, mai 08, 2024

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar

 Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i dag, men såpass varmt at Marit og eg kunne sitte på benken ei stund.

I dag skulle eg til frisør klokka 11.30, så det var ikkje vits i å begynne på noko arbeid før den tid. Eg jobba litt med spansken etc.

Eg fekk ikkje klipt håret så kort, eg sa at ho skulle klippe tuppane og det gjorde ho-, så det var greitt. Då eg såg flagga rundt omkring her i dag morgon forstod eg at det var freden vi feira, så eg skunda meg å få ut flagget mitt også. Men frisørdama hadde ei anna overrasking til meg: Kristi himmelfartsdag i morgon, det hadde eg ikkje  oppdaga.(Kalenderen min har små bokstavar) Då vert det ikkje trening i morgon- Fridagar er alltid velkomne og neste helg -, det har eg fått med meg, er det både 17.mai og pinse.

Då eg var ferdig hos frisørdama, køyrde eg beint heim og gjekk tur på Vernet med det samme. Det vart ein lang tur med tanke på tida, for eg sat på alle benkar og slappa av . Den einaste eg trefte i dag, som eg kjende, var venninna mi frå Bhutan. Ho går ofte tur lenger oppover i skogen.

Då eg kom heim sat Marit på BENKEN og så sat vi der ei god stund, så eg fekk høyre frå Spania-turen. Og så hadde Marit kjøpt med sjokolade til meg fordi eg "passar" Lollo. Eg er blitt veldig glad i sjokolade i seinare tid og det har eg betrudd Marit. Så no ligg sjokoladen og fristar meg når eg skal ha ein kaffiskvett.

Eg trur ikkje eg får gjort noko i hagen i dag, eg har enno ikkje fått batteriet til klipparen. Eg får ta ein tir fram på Mosflata over helga viss eg ikkje høyrer noko.

Men eg kan no frakte graset eg klipte ned i bingen om ikkje anna. No har eg trillebåra og kan køyre meir mold bort dit somThujahekken var.Men eg vil ikkje grise meg til i dag når det er helg i morgon.

Viss nokon vil besøke meg har eg gulrotkake, is og kaffi.



Ingen kommentarer:

Dagbok 20 24: 19.mai Pinsedag

 Klokka er no19.15, temperaturen ute er +12 grader, det er litt vind og fin sol. Eg kom akkurat heim frå ein tur på Vernet, og det var frisk...