tirsdag, januar 16, 2024

Dagbok 2024: 16.januar,

                                                                 Vallabøen i går.
           

                                            Klokka er no17.05 , temperaturen er ca 3-4 grader  minus, og på datamaskina mi står det:"Snø i morgen"- jau takk vi får vel rikeleg av soerten i år også. Viss det hadde vorte klårt i morgon , hadde vi hatt sol. Men det ser ikkje ut som om vi får det, nei.

Eg sit og er litt irritert no, for tommelen på venstrehanda, den som eg braut, vart brått så vond, at ein skulle tru den var broten den også, men eg trur ikkje eg har gjort den noko.

Eg skulle køyre til treninga i dag, men då eg rygga bilen ut av garasjen presterte eg å svinge litt for mykje til eine kanten så eg sette meg fast i snøen. Marit overtok køyringa, og då vi kom heimatt moka eg billen fram. Snøen var tung og frosen, så det kan vere grunnen til den vonde tommelen. 

Marit og eg handla litt på KIWI før vi for heim. Og i dag skulle eg lage meg litt god middag, nemlig "Pasta Carbonara." Eg hadde skeia ut og kjøpt litt bacon i dag. Eg laga sjølvsagt for mykje, så eg har litt til i morgon også. Etterpå vaska eg opp for hand. 

Eg begynte på sudokuen i Møre Nytt i går kveld, men kom ikkje i mål. I dag sette eg meg til igjen og skulle gjere den fedig-det skjedde ikkje, men eg gir aldri opp, så eg skal prøve igjen. Eg blir berre litt irritert over at eg brukar så mykje tid på slikt.

No har eg no fått på TV-en og sett litt nyheiter, det er ikkje så oppløftande. Det gjer meg bortimot rasande at folk med vitande vilje set i gang krigar der barn og vaksne må lide og kanskje dø, då blir mine problem veldig små i samanlikninga. Eg skulle strikke ferdig ein lest i dag, men det må eg kanskje slå i frå meg. I morgon trur eg ikkje at eg har noko spesielt å gjere,det er rettnok på onsdagar det er kurs for pensjonistar i bruk av data og telefon. Men i morgon er det banken som held kurset og dei har eg høyrt før. Eg håper at handa vert betre i morgon slik at eg kan få gjort noko i huset- Inntil vidare fyrer eg i omnen og ser TV-utan å strikke.





Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...