tirsdag, januar 30, 2024

Dagbok 2024: 30.januar

Klokka er no 16.20, temperaturen ute hat falt ned til +2 grader og det er meldt uvêr nord om Stad. Så får vi sjå kva det ender opp med. Eg har kveikt i omnen og held meg inne, så det går vel bra.
I dag var Marit og eg på trening, og etterpå hadde ho eiy lite ærend på ALTI før vi køyrde heim. Det var nokså kaldt men fint vêr og sol lenger oppe på på fjellsida-der vi bur. Mens eg likevel var godt påkledd gjekk eg mosjonsturen min med det samme, eg gjekk oppover Storebakken, men då eg så kor mykje snø der enno er på Fonnvernet, slo eg frå meg å gå der(Bildet over)
Eg ville heller gå på bilvegen der det no var bert og isfritt, sola skein og det var fint, men eg trur knapt ho "kleiv honnjet" i dag. Eg gjekk nedover Fonnavegen og der trefte eg ei dame som eg gjekk i lag med ned til Olavsgata-så vart det ein runde i dag også.



Då eg kom heim skein sola fint inn vindua (som verkeleg treng ein vask)og eg fekk ein ide. Endeleg var det ver til å ta ut alle teppa på soverommet og få vaska der. Eg har fleire tunge teppe på golvet der og eg er lite i stand til å riste dei no, men  eg tenkte som så at litt rist er betre enn ingenting så eg sette i gang. Om det ikkje vart perfekt spå friska det opp i alle fall. Til middag i fdag steikte eg pannekaker, og det blir vel pannekaker til kvelds også, det er vanskeleg å lage små nok rører til ein person når ein er vant til å lage til mange.
No har eg sete og sett nyheiter på TV, det er ikkje oppløftande med tanke på krigane som raser. Eg strikkar langsmed no, og får ikkje så veldig låkt i handa; eg fekk no mange gode øvelsar med fysioterapeuten i dag. Eg kan  strikke, men med måte.
I morgon er det "heimedag", men torsdag skal eg til legen. Det er ikkje noko som feiler meg, trur eg, men eg skal ta nokre prøver to gonger i året. Og no bestilte eg time på dagen eit halvt år sidan eg var der sist, for ikkje å gløyme det. 
Eg har mykje som eg skulle ha gjot i huset, men eg får ta litt om gongen. Eg begynte så smått i går å rydde litt her og der.Eg fekk ikkje av garde alt som står i garasjen då eg var på VØR for eg visste ikkje akkurat kva som skulle kastast. Eg må ha litt hjelp med å finne ut kva som skal kastast t.d. av maling, boksar og spann. Der er også fiskeutstyr etc.

 

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...