mandag, januar 01, 2024

Dagbok 2024: 1.januar


                        Godt nytt år 2024

Klokka er no 20.24, temperaturen ute er så vidt under 0 grader C, og det er opplett. Slik kan vi gjerne ha det ei stund. Eg kom nettopp att frå kaffibesøk til naboen, eg gjekk med piggsko for sikkerheits skuld. og det gjekk fint. Trur eg må ut og gå litt i morgon, viss veret er like fint då.

I dag har eg berre lata meg , det er ikkje mykje eg kan få gjort, men eg held på å utforske TV-en min, der er meir å velje i enn det eg trudde. Så lagar eg meg litt mat av og til, og slik går dagane. Det er ikkje så mykje ein kan gjere med ei hand, men eg kan lese, sjå Tv etc. Det er sjeldan eg kjeder meg. 

Litt irriterande at eg ikkje kan bruke bilen enno, for så får eg ikkje farte så mykje, og det var sånn diverse eg kunne tenke meg å gjere. Men det kjem vel ein dag...........

Eg har ikkje sett nyheiter i dag, berre korte blink, så eg veit ikkje kva som skjer i verda. Det har vore eit krigersk år, det vi la bak oss. Eg håper at det nye året kan bringe fred, men eg tvilar.Men det er alltid lov å HÅPE .


Ingen kommentarer:

Dagbok 20 24: 19.mai Pinsedag

 Klokka er no19.15, temperaturen ute er +12 grader, det er litt vind og fin sol. Eg kom akkurat heim frå ein tur på Vernet, og det var frisk...