torsdag, desember 21, 2023

Dagbok 2023: 21.desember.

 

Klokka er no 18.12, og temperaturen er ca.0 grader. Bildet over er ikkje tatt i dag, men det liknar, for no har vi fått snø igjen. Eg hadde kome litt ut av tida, så eg måtte sjekke kva dag og dato det var. Eg er framleis sjukmeld, og kan ikkje gjere særleg mykje- i alle fall ikkje  utan at det blir smertefullt. Eg trudde ikkje at eg skulle merke så mykje til eit skarve brot, men slik vart det. 
I dag morgon vakna eg før halv sju og måtte ta ein Ibux, låg ei stund etterpå, men så stod eg opp. Eg tok på meg poncho i dag også så slapp eg å dra genser eller kofte over gipsen.
Eg har ikkje så veldig vondt at det er noko å snakke om, men eg får lite og ingenting gjort av husarbeid. Eg har vaska litt klede, kokt graut av overflødig melk etc. Marit kom ned og var her med meg ei stund og det er no alltid kjekt.
Eg utsette å pusse kopar og messing , så no blir ikkje det gjort. Eg må vere litt forsiktig også , så eg ikkje bryt opp att. 
Eg har ikkje så mykje å skrive om når eg stort sett sit framfor TVen og har det etter måten bra, kanskje betre enn dei som må lage til mat og vaske til jul. Men eg ville no heller ha vore "frisk" og styrt på slik eg plar gjere. 
Eg har dessverre ikkje mist appetitten, så eg har lyst på mat heile tida-det er heller ikkje bra,  for det er smått med mosjon. Eg har kjøpt ein liten  skalk med svinekam som eg smakte på. Er det jul, så er det jul  og noko må ein unne seg
Eg vart litt sjokka då eg såg at det er fredag i morgon, men då kan eg finne sudokuen på Møre-Nytt på datamaskina litt før kl.22 i kveld, så har ei arbeid med den.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

  Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra f...