torsdag, november 02, 2023

Dagbok 2023: 2.november

Klokka er no16.00, og sola har gått ned, kvelden kjem tidlegare for kvar dag.I dag har det vore litt skyer på himmelen men vi har hatt sol også, akkurat no er det + 4 grader ute på trappa, så det er ikkje så kaldt lenger.. På PC-en min står det at vi skal få regn i morgon. I går stod der at vi skulle få snø i dag-men den kom ikkje. Heldigvis.

 I dag var Marit og eg på trening og ho køyrde. Etter treninga handla vi på KIWI- eg finn alltid noko eg treng, så sat vi lenge og prata i bilen då vi kom heim.

Då eg kom heim att sette eg på ei grautpanne og kokte opp. Etter ei stund gjekk eg tur på Vernet, men hugsa å slå av plata. I dag trefte eg berre ei eg kjenner og ho er frå Bhutan, så det vart ikkje så mykje prat.Men eg er no glad så lenge der er bert der oppe, for eg likar ikkje å vasse i snøen.

Då eg kom heim, kokte eg ferdig grauten og åt, og så har eg kveikt i omnen og skal sette meg i stova med TV og strikketøy. I morgon er det fredag og vaskedag, og så ser eg fram til å få besøk i helga. Dessverre blir det vel mykje arbeid for han som kjem-og ikkje berre kos.

I eit elvafar som for det meste er tørt, ligg det så mange fine steinar som eg skulle ha hatt  her; det er dei stripete eg tenkjer på. Eg kunne sikkert tatt med ein no og då, men eg veit ikkje om eg  må søke til kommunen. Eg vil no ikkje bli tatt for tjuveri.



 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra fri...