mandag, september 11, 2023


 Klokka er no 19.02, temperaturen ute er + 14 grader og det regnar. Eg kom nettopp inn att frå ein tur på Vernet. Eg hadde vore inne heile dagen, så eg trong litt frisk luft. Det er lenge sidan sist det var så mykje vatn i Vikelva-

Men det har regna stort sett i heile dag, ein regnskur var så voldsom at er trudde det var "Hans" som kom.

I dag hadde eg planlagt å vere inne og styre på i huset, så eg sette i gang med å koke sylte av årets plommer, det vil seie 4 kilo av dei, meir hadde eg ikkje grøn Jam til. Og sist eg såg etter hadde dei ikkje på KIWI. Å fare til Vik ville eg ikkje, men eg hadde no fått laga 7 store glas med sylte. Litt seinare fann er 2 posar til med Jam, eg hadde berre lagt dei på ein lur plass.

Eg tenkte eg kunne lage ei gulrotkake sidan det blir haustferie om ikkje så lenge, og den er grei å ha i frysaren. Så gjorde eg det.

Eg leita i frysaren på kjøleskapet og fann litt kjøt som kunne passe attåt ball, og eg hadde ein halv pose med ball-mjøl, så laga eg ball. Tenkte eg kunne ha den til middag i morgon, men eg smakte litt på den i dag også.

Eg sette meg inn til TV-en og slappa av litt, men så kom der ein mann og banka på vinduet i dag også, vinduet er altså TV-skjermen, og då vakna eg.

PÅ føremiddagen i dag var eg inn på PC-en og melde frå til Wattn at Erlend skal betale straum for leilegheita frå 1. okt. Det var avtalen.

Då leid det mot kveld, men eg fekk pressa inn ein tur på Vernet , det var fint å gå der no, ikkje mykje regn .Trefte ei dame med hund, og hunden vart rasande sint på meg, men slikt bryr eg meg ikkje om. No ser eg fram til å sitte med strikketøyet framfor TV-en resten av kvelden. Håper alle har det bra. I slutten av veka skal Marit til Polen i bryllaup til Daniel, sonen til Kjartan. Då får eg kanskje passe Lollo nokre dagar.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...