mandag, august 21, 2023

Dagbok 2023: 21.august


 Klokka er no 18.32, temperaturen ute er + 21 grader, og det er delvis sol. Sist natt hadde det også regna, så denne sommaren har hageslangen vore lite i bruk.

Eg hadde som ein plan for dagen, så på føremiddagen fekk eg støvsuga alle teppegolva før eg tok ein tur på butikken, med liste over kva eg skulle kjøpe, og i dag gjekk det bra, eg fall ikkje for ei einaste freisting.

Ein gong før hadde eg kjøpt for mykje melk, så i dag vart det graut til middag; eg prøver så godt eg kan å ikkje kjøpe anna enn det eg treng. Butikken er mindre enn 5 minutt vekke.

Etter at eg hadde ete grauten min og slappa litt av gjekk eg tur på Vernet. Der var det veldig varmt til å begynne med, men så dukka det opp mørke skyer innimellom dei kvite, så eg trudde det ville komme regn. Det gjorde det ikkje.

Då eg kom heim att renska eg ferdig i og rundt rosebeddet, Eg begynte i går,men då var det no søndag, så eg gjorde meg ikkje ferdig.

Eg tok ein runde i hagen og der har det utvikla seg eit problem, det er Svartsurbærbuska som har vakse seg til å bli både stor og tung, mykje bær er det også på den. Eg støtta den opp med ein staur i fjor haust, men den var for veik. Den buska må nok sagast ned ein del, ja. Det greier eg fint, men bæra får vel modnast først.


Den nye "plenen" kjem seg for kvar dag, det passar godt med sol og varme på dagtid og litt regn om natta,



Eg såg at Marit sat ute på benken og då gjekk eg opp til henne og vi prata ei heil stund. Katten hennar, Lollo, låg nede på dørmatta mi, det gjer ho veldig ofte, og så får ho litt mat med meg innimellom. Eg har fått pellets med Marit, og det et ho her ned med meg; heime vil ho ha betre mat.

I morgon er det trening igjen, og så veit eg ikkje kva meir eg kan finne på. No er klokka nesten 19, så då må eg ha på TV; eg har ikkje på TV-en på dagtid når det er fint ver.

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...