lørdag, juli 29, 2023

Dagbok 2023: 29.juli


 Klokka er no 18.50, temperaturen ute er 22 grader C,og etter at skodda letta utpå føremiddagen har vi hatt nydeleg sol. Eg var tidleg oppe som eg er nesten kvar dag, og Einar kom litt seinare . Han ville male i dag også, men måtte reise ut att til Hareid til middagstid for då skulle det vere slektstreff hos Solveig og Øystein. 

Eg kom meg ikkje i gang med noko skikkeleg arbeid, bar nokre bøtter med heimelaga mold bort på der som thujahekken hadde stått. Men det vart liksom ikkje så mykje med meg. Men ut på dagen då Einar hadde reist såg eg at i dag kunne eg få klippe heile plenen- eller alle plenane som eg brukar å seie. Men hadde eg nok bensin? Det var eg ikkje sikker på. Men då det vart tomt sjekka eg den bensinkanna som eg trudde skulle vere tom, eller fylt med vatn. Eg sjekka innhaldet og kom til at det var bensin. Så fylte eg på og fekk klipt heile tomta utan at eg vart lens for bensin.Dvs. Gudmund klipte plenen ovafor garasjen, slik han ofte gjer. No har eg rydda opp og spylt klipparen, så no lyt eg snart spyle meg sjølv. Eg sveitta som ein sil då eg klipte i dag, for det var varmt. Men eg trur at eg først av alt må sette føtene i klorin-vatn, for eg har gått berrføtt i støvlane, og ser ut deretter.Slike dagar som dette ville eg gjerne hatt fleire av, men det er visst meldt regn.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...